قهرمان شما مشاوره کسب و کارتان است
مشاور کسب و کار کیست ؟
مشاوره کسب و کار مناسب برای افرادی که میخواهند کارآفرینی کنند و کسب و کاری را راه اندازی کنند، ما در این مقاله به شما صفر تا صدِ دلایل استفاده از مشاور کسب و کار را نوشته ایم، همین حالا دست به کار شوید.
برخی از افراد بر این باورند که یک مربی کارآفرینی قادر است حرکت در مسیرهای پر پیچ و خم کارآفرینی را برای دیگران راحت کند. هدف یک مشاوره کسب و کار همراه بودن در کنار افراد به منظور رشد و ترقی در کسب و کار میباشد، یک مشاوره کسب و کار با استفاده از ارائه خدمات مشاوره میتواند ما را به هدفمان در تجارت و راه اندازی کسب و کار مورد نظر هدایت کند.
برای آغاز هر کاری نیاز به مشاوره در آن زمینه وجود دارد که با استفاده از مشاور کسب و کار میتوانیم مرتبط با رشته و کار مورد نظر از مشاور کسب کار کمک بگیریم. تجاربی که طی تجربه کاری در سالهای اخیر مشاهده شده این است که بعلت عدم اماکن و مراکز مشاوره جامع کارآفرینی باعث عدم رشد و پیشرفت در کار بوده است و این مورد جالب به نظر نمیرسد، اکثر اماکن و مراکزی که برای مشاوره در شرکتهای بزرگ و دیگر سازمانها طراحی شده است خدماتی که در زمینه مشاوره کسب و کار برای افراد کارآفرین کسب و کارهای کوچک، متوسط و بزرگ قابل دسترس و استفاده نمیباشد.
دپارتمانهای مشاوره
دپارتمانهای مشاوره کسب و کار شامل بیمه و قانون کار، خدمات مالی، توسعههای فردی، تشخیص فرصت اشخاص، تجاری سازی، طراحی کالاها، توسعه و پیشرفت در کسب و کار، بازاریابی اینترنتی از طریق مختلف، مباحث حقوقی، قرارداد نویسی، تبلیغ نویسی، ارزش گذاری، تاًمین مسائل مالی، تولید محتوا، طراحی سایت، مدیریت سایت، پشتیبانی سایت و غیره میباشند.

۴ گام اصلی در مشاوره کسب و کار
- کسب آمادگی
- تشخیص فرصت
- راه اندازی و ایجاد کسب و کار
- بهره برداری
حال در ادامه به توصیف هرکدام از گامها میپردازیم:
کسب آمادگی چیست؟
اولین گام در مسیر کارآفرینی کسب آمادگی میباشد، ابتدا باید برای شروع کار خود برای دست یابی به هدف یک صعود نتیجه بخش و موفقیت آمیز را طراحی و آماده کنیم. در این گام باید شناخت جامعی از کلیه توانمندیها و کمبودهای کسب و کار خود بدست آوریم.
تشخیص فرصت چیست؟
دومین گام در مشاوره کسب و کار تشخیص فرصت میباشد، تشخیص فرصت به معنای این است که از میان کلیه فرصتهایی که در اطراف فرصتی مناسب با صلاحیت و علاقه فرد و منابعی که خودمان آن را برمیگزینیم، که نتیجه نهایی بازار کسب و کاری مطلوب در بر داشته باشد.
راه اندازی کسب و کار چیست؟
سومین گام در مشاوره کسب و کار استفاده سودمند از کلیه منابعی است که برای اجرای یک فرصت مناسب و مطلوب و جلوگیری از کار مجدد مسئله مهم دیگری میباشد، این را باید یک کارآفرین بداند که برداشتن گامی مناسب میتواند او را به رسیدن به اهدافش آماده کند.
بهره برداری چیست؟
آخرین گام در مشاوره کسب و کار بهره برداری میباشد، همواره در این مرحله کسب و کار ما به اتمام رسیده است در این مرحله کارآفرین باید نحوه رویارویی با یک فرد تازه وارد را بداند، و تمام تلاش خویش را انجام دهد که بتواند کسب و کار خود را بصورت روزانه توسعه بخشد، با اینکار هیچگاه دچار نقض و مشکل نخواهد شد و در طول مسیر دچار آسیب نخواهد شد.
با در نظر گرفتن کلیه موارد مذکور شما میتوانید از مشاوره کسب و کار در بهبود بخشیدن به کار خود کمک گرفته و خود را برای راه اندازی یک کسب و کار مطلوب آماده نمایید.
معرفی انواع مشاوره
- مشاوره جامع
- مشاوره ساعتی
هدف از مشاوره کسب و کار
هدف شما از مشاوره کسب و کار آیا مطالعاتی است که قصد راه اندازی کسب و کاری را دارید؟
اگر شما عزیزان به مطالعه در زمینههای گوناگون کارآفرینی و راه اندازی کسب و کاری نوین میباشید مطالعه این مقاله برای شما مفید خواهد بود، اما اگر قصد دارید که تجارتی را بصورت کامل و واقعی راه اندازی کنید میتوانید از مشاوره تنوتاس کمک بگیرید، که مشاوره کامل راه کارآفرینی و مدریتهای تجارت بصورت کسب و کارهای کوچک و بزرگ اشاره خواهند کرد.
در مرحله آخر لازم است که با خودمان صادق باشیم و بدانیم که هدف و انگیزمان از کسب و کار چیست؟ اگر تصور کنید که مدیر شما فردی کاردان نیست دلیل بر این نمیباشد که کارآفرین نمیباشد. و اینکه احساس کنید هر چه شما زحمت میکشید دیگران سود بیشتری از کار شما خواهند برد این نیز نمیتواند دلیل قانع کنندهای برای کسب و کار جدید باشد.
زمانی میتوانید از مشاوره کسب و کار کمک بگیرید که بطور کامل مصمم باشید کاری نوین را برای خود راه اندازی کنید، برای این کار نیاز است که قلم و کاغذ را آماده کنید و کلیه سوالاتی که به ذهنتان میرسد را بر روی کاغذ یادداشت نمایید.
آیا شما برای ایجاد کسب و کار نوین خود ارزشی قائل میشوید یا خیر؟ چقدر به بازاریابی کسب و کار خود اهمیت میدهید؟ بازاریابی در کسب و کار یکی از مواردی است که کمک بسیاری به کسب و کار شما خواهد کرد.
فراموش نکنید که ارزش همان موردی است که مشتریان شما حاضر باشند که بخاطر کسب و کار شما هزینهای را متقبل شوند و این مسئله یکی از مهمترین مسائلی است که در مشاوره کسب و کار حائز اهمیت فراوانی میباشد، اگر خود شما برای کارآفرینی که انجام میدهید، ارزشی قائل نشوید طبیعتا مشتریان شما نیز برای کسب و کار شما ارزشی قائل نخواهند شد و این کاملا به ضرر کسب و کارشما تمام میشود.
شما هم میتوانید نظراتتون رو زیره همین مقاله برای تیم تنوتاس به اشتراک بزارید.